Regisztráljon magánszemélyként

Regisztráció

Belépés:Jegyezd meg

Comfort Spa bőrápoló testvajak

A habkönnyű Comfort Spa testvaj bőrápolóink többféle kiszerelésben, otthoni, szállodai és kozmetikai használatra egyaránt kaphatóak! Válasszon igényeinek megfelelőn lenyűgöző kínálatunkból! Ha szállodai használatra, vagy szépségszalonba keres olyan testpakolást, ami kezelésenként előre ki van adagolva, a legjobb helyen jár! Kérem regisztráljon a főoldalon alul a SZAKMAI résznél, majd várja meg a megerősítő e-mailt. Amikor megkapta kattintson rá, és lépjen be a webáruházba. Ezt követően megtekintheti a nagyobb kiszerelésű Ligetszépe, Cleopatra, és Gránátalmás testvajainkat is! Ha segítségre van szüksége, hívjon minket bátran elérhetőségeinken!
Ligetszépe kombinált bőrápoló vaj ekcémára és pikkelysömörre 30 ml fénykép
Ligetszépe kombinált bőrápoló vaj ekcémára és pikkelysömörre 30 ml
Ekcéma vagy pikkelysömör keseríti meg mindennapjait? Itt a gyors megoldás, a Ligetszépe kombinált bőrápoló vaj! A modern vákuumos flakon kb. 1 hónapra való adagot tartalmaz, ami ez idő alatt megszünteti a kínzó tüneteket!
Termékkód:   10211-006
Kiszerelés:   1 db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
5 900 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Vino Vörösbor bőrápoló vaj, unisex 30 ml fénykép
Vino Vörösbor bőrápoló vaj, unisex 30 ml
Habkönnyű anti-aging bőrápoló vaj száraz, dehidratált bőrre: értékes tápláló és fiatalító vörös szőlő kivonattal - nem csak férfiaknak!
Termékkód:   10216-006
Kiszerelés:   1 db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
5 900 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: