Tojás őssejtekkel a ráncok és pattanások ellen! cikk fényképe

Tojás őssejtekkel a ráncok és pattanások ellen!

A Charismon® (tojásolajból nyert őssejt) krém segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felveheted a harcot a ráncok, a rozácea, vagy a gyulladt pattanások ellen...A bőrstruktúra látványos megjavításához újra kell programozni a bőrt!
Az egészségtelen táplálkozás, a környezeti ártalmak, a nem megfelelő minőségű kozmetikumok használata, sőt a legtöbb gyógyszer szedése is előnytelenül változtathatja meg a bőr szerkezetét. Ilyenkor a bőrnek többre van szüksége a hagyományos kozmetikumoknál, például Tojás őssejtre!

A Stem cell Charismon® (Tojás őssejt) krém segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felvehetjük a harcot a ráncok, és a gyulladt aknék ellen, mivel feléleszti az elöregedett sejteket, és fokozza azok egészséges funkcióit! Ez a krém sejtszinten hat: védi a bőr sejtjeit, meghosszabbítja azok életét, megőrzi a bőr életerejét, és fiatalos kinézetét. A Stem cell Charismon® krém a legmagasabb elvárásoknak is tökéletesen megfelel! Ez a spagirikus készítmény számos további természetes, és tiszta hatóanyagot tartalmaz - édes mandula olajat, avokádó olajat, napraforgó olajat, és jojoba olajat - így még a legérzékenyebb bőrűeknek is ideális megoldás!
 
Kifejezetten az alábbi bőrtípusokra ajánljuk kúraszerű használatát:
• kipirosodásra hajlamos bőrre
• száraz, hámló bőrre
• gyulladt, aknés (pattanásos) bőrre
• rozáceás bőrre
• érzékeny, irritált bőrre
• ráncos, érett bőrre
• pigmentfoltos bőrre

Mi a krémünk titka?
Elsősorban a Charismon® (tojásolajból nyert, levédett) hatóanyag, amely liposzómába zárva nagy mennyiségben tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, melyek erőteljes gyulladás gátlók, regenerálók, sebgyógyítók, és nyugtatók. Ez a krém további értékes növényi összetevőienk köszönhetően nagyon hatékony az öregedés gátlásban, vérkeringés serkentő, kiegyensúlyozó, hidratáló, és vitalizáló hatású. Már néhány héten belül tartósan javítja a bőr szerkezetét, miközben látványosan kisimítja a ráncokat. Mindezt káros kemikáliák, parabenek és ásványi olajok nélkül!

A tartós bőrregenerálás érdekében használatát kúraszerűen, min. 2 hónapig ajánljuk.
1 doboz Ránctalanító krém tojás őssejttel 15 ml = 1 havi kúra.
1 doboz Ránctalanító krém tojás őssejttel 50 ml = 3 havi kúra. Gazdaságos kiszerelés!A Charismon® hatóanyag klinikailag bizonyított hatásai a bőrre, 2 hónap után:
• Fokozza a sejtek aktivitását
• Csökkenti az öregedés jeleit
• Csökkenti a ráncok mélységét
• Nyugtatja az irritált, érzékeny bőrt
• Fokozza a bőr vérkeringését, és anyagcseréjét
• Javítja az erek állapotát
• Megakadályozza a bőr sorvadását
• Véd az UV fény ártalmai ellen

Próbálja ki Ön is Tojás őssejt krémünket, amely a fiatalság valódi forrása!
Mindössze 2 hónap alatt látványosan csökkennek ráncai, bőrének szerkezete javul és kisimul, és eltűnnek a zavaró, gyulladt pattanásai is!

Maximális higiénia: exkluzív airless technológia
A kozmetikai kezelés során, és az otthon használt Kurland Stem cell krémek egyaránt a forradalmian új "airless technológiával" készülnek: ezzel a lehető legmodernebb kiszereléssel, a tégelyek tartalma sem levegővel, sem baktériumokkal nem tud érintkezni. Így Stem cell krémeink használatával az esetleges fertőződések lehetősége ki van zárva!

A professzionális Stem cell Charismon® Tojás őssejt arckezelést keresse a Kurland kozmetikusoknál! Hívjon minket, és megmondjuk hol találja az Önhöz legközelebb eső szalont!

Publikálva: 2015. március 26.
Kapcsolódó termékek
Charismon Tojás őssejt ránctalanító krém 15ml fénykép
Charismon Tojás őssejt ránctalanító krém 15ml
Exkluzív ránctalanító-regeneráló liposzómás krém Charismon® (tojásolaj) őssejtekkel, pattanásos, gyulladt bőrre és rozáceás bőrre, kúraszerű használatra.
Termékkód:   11448-00015
Kiszerelés:   1db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
12 125 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Charismon Tojás őssejt ránctalanító krém 50 ml fénykép
Charismon Tojás őssejt ránctalanító krém 50 ml
Exkluzív ránctalanító-regeneráló liposzómás krém Charismon® (tojásolaj) őssejtekkel, pattanásos, gyulladt bőrre és rozáceás bőrre, kúraszerű használatra.
Termékkód:   11448-00050
Kiszerelés:   1db airless dispenser
Bruttó kisker. ár
23 365 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: