Szerzői jogok

Olvassal el a szerzői jogokról szóló tájékoztatást!Azzal, hogy belép a www.kurlandkozmetikumok.hu honlap rendszer valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Az ide tartozó domain cimek:
(kreativkozmetikusok.hu, natur-kozmetikumok.hu, haslauermagyarorszag.hu, rasul.hu, kozmetikaikeszulekek.hu, kozmetikaiszettek.hu, sparuhazat.hu, iszapkezeles.hu, agyagkezeles.hu, alpesigyogynovenyek.hu, novenyiossejt.hu, aromaolajok.hu, parfumolajok.hu., furdokiegeszitok.hu., hamamtermekek.hu, pecsetmasszazs.hu, permanentcontour.hu, batyumasszazs.hu, lavakoveskezeles.hu, kozmetikaikezelesek.hu, gyumolcssavashamlasztas.hu , ajandekoknoknek.hu, kozmetikaikellekek.hu)

A www.kurlandkozmetikumok.hu oldalon ("lap") található tartalom a Jam Solution Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

A Jam Solution Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Jam Solution Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Jam Solution Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A www.kurlandkozmetikumok.hu domain név, valamint a "Kurland Magyarország" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Jam Solution Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Jam Solution Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal!

Amennyiben kérdése van, írjon nekünk az info@haslauer.hu e-mail címre!

Publikálva: 2010. november 21.

Legutóbb olvasott oldalaink: