Keresse nyári Koktél kezeléseinket a cikkben szereplő hotelekben és fürdőkben! cikk fényképe

Keresse nyári Koktél kezeléseinket a cikkben szereplő hotelekben és fürdőkben!

Masszázzsal kombinált Frizzante kezeléseink szuper frissítő élményt nyújtanak!Jól esne egy hűsítő Mojito koktél? Esetleg egy Bodzás Daiquri?
Semmi akadálya! Nyári Frizzante
® koktél kezeléseink megérkeztek!
Ezek a kellemes wellness kezelések testpakolással és testmasszázzsal kombinálva hűsítenek, frissítenek, és emlékezetes pillanatokat nyújtanak!

Hogyan zajlik egy Frizzante® Koktél kezelés?
A kezelés elején a masszőr szakember egy speciális testpakolást ken fel a bőrünkre, amely ásványi anyagokban és nyomelekben gazdag, így természetes úton méregteleníti és feltölti testünket. A pakolásban kb. 10 percet töltünk el, pihenünk, relaxálunk, majd ezt követően a speciális, ún. Frizzante folyadékkal fújnak be minket! A hűsítő pezsgés után lezuhanyozunk, majd egy kellemes masszázst kapunk, ami oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat, rugalmasítja és ápolja bőrünket. Mivel a koktél sem igazi jég nélkül, a masszázst jégkockákkal zárjuk, ami hűsít és frissít. A kezelés megkoronázásaként egy finom koktélt kapunk ajándékba a kezelés után!Frizzante® Koktél kezeléseink alábbi Partnereinknél veheti igénybe: 

Avalon Resort&Spa, Miskolctapolca
Anna Grand Hotel, Balatonfüred
Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Varázslatos Bambara Hotel, Felsőtárkány
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
Batthyányi Kastélyszálló, Zalacsány
Greenfield Hotel, Bükfürdő
Hunguest Hotel Bál Resort, Balatonalmádi
Hunguest Hotel Palota, Lillafüred
Tiszakécskei Élményfürdő, Tiszakécske
Kumánia Hotel és Gyógyfürdő, Kisújszállás
Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, Makó
Aqualand Ráckevei Fürdő, Ráckeve
Miskolctapolca Barlangfürdő, Miskolctapolca

A választék, időpontok és árak miatt, kérjük keresse a kiválasztott szállodát vagy fürdőt!Szeretne értesülni újdonságainkról, akcióinkról? Akkor kérjük kattintson, és lájkoljon minket a https://www.facebook.com/kurland.hu/ Facebook oldalon, és pipálja ki a Megjelenítés elsőként feliratot! Így soha nem marad le arról "mi folyik a Kurland háza-táján"!
 

Publikálva: 2018. július 5.

Legutóbb olvasott oldalaink: