Indul a Bükfürdő Thermal & Spa Osteoporosis programja! cikk fényképe

Indul a Bükfürdő Thermal & Spa Osteoporosis programja!

Központban az exkluzív Kurland medical wellness berendezések és kezelések...Jövőbe mutató megoldások - egyedi világszabadalmak

Megnyitja kapuit a Bükfürdő Thermal & Spa Medical Wellness! Ősztől egy átfogó, a csontritkulás megelőzésére és kezelésére fókuszáló program veszi kezdetét Bükfürdőn. Magyarországon elsőként Bükön érhetőek el azok a személyreszabott szolgáltatások, melyeket a tőlünk nyugatabbra élő szomszédaink már nagyon régóta élvezhetnek. Kiváló szakemberek felügyeletével, komplex Kurland wellness kezelésekkel várják Önt is az új Medical Wellness központban!

Csontritkulásra szakosodott kúrák

A Bükfürdő Thermal & Spa Osteoporosis Programja lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését. A programban résztvevő vendég megismerkedik a betegség jellemzőivel, tájékoztatást kap a megelőzés és kezelés lehetőségeiről, módszereiről és elsajátítja a személyére szabott mozgásprogramot.  A mozgásszervi panaszokat csökkentő balneo-fizioterápiás kezelések és a testi, lelki, szellemi harmóniát megteremtő stresszoldó terápiák a jótékony hatás mellett különleges spa-élményt is nyújtanak.

A Bükfürdőn nyíló új központ egyik különlegessége és egyedisége, hogy lehetőség van házon belül elvégeztetni a DEXA-vizsgálatot, azaz a csontsűrűség mérést. Ez a fajta vizsgálat már akkor figyelmeztethet a csontritkulás veszélyére, mielőtt az komoly panaszokat okozna, így a szükséges kezelések időben elkezdhetők, megelőzendő a súlyosabb mozgásszervi problémákat. A Bükfürdő Osteoporosis Programban résztvevő vendégeink részére a vizsgálatot helyszínen tudjuk biztosítani, így nem szükséges előzetesen kórházi szakrendelésen részt venniük.

Exkluzív Kurland spa-és wellness kezelések

Magyarországon egyedülálló, exkluzív Kurland spa-és wellness kezelések a Medical Wellness részlegében október közepétől lesznek elérhetőek. Íme egy kis ízelítő belőlük, melyek a csontritkulás kezelésére is kiválóan alkalmasak:

Kurland Kraxenofen® Gyógynövényes gőzülkékFoglaljon helyet az egyedi kialakítású, alpesi hangulatot árasztó Kraxenofen® gyógynövényes gőzfülkében! A fűszeres alpesi széna illata már az előtérben megteremti azt a hangulatot, ahol átengedheti magát a teljes relaxációnak. A fűtött székben ülve a hátulról érkező gyógynövényes szellő lágyan simogatja a hátát. Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják. A jellegzetes illat a gyógynövényes szénában rejlő esszencia olajokból árad és a kellemes meleggel kombinálva nyugtató és regeneráló hatású, sőt csodálatos módon szabaddá teszi a légutakat.

Kurland Kecsketejes iszapfürdő árnikával

A csúcsminőségű kecsketejes iszapfürdő finoman őrölt, természetes tőzegiszapot tartalmaz a híres alpesi leopoldskroneri tőzegiszaplápból. Gyulladásgátló, izomlazító, fájdalomcsillapító, bőrápoló, hidratáló és antibakteriális hatású. Erősíti az immunrendszert, oldja a feszültséget, a stresszt, csökkenti az ízületi és reumás panaszokat.

Testpakolások a Kurland Soft Pack® wellness ágyban algával vagy leopodskroneri iszappalAdja át magát a súlytalanság érzésének! A testkezelő vízágyon fekvő vendégeink bőrére felkenjük az iszap- vagy algapakolást, majd a pakolás jótékony meleg ölelésében „lebegve” a hatóanyagok felszívódnak a bőr legmélyebb rétegeibe. A fájdalomcsillapító és izomlazító hatású leopodskroneri alpesi iszap, valamint a méregtelenítő hatású, kálciumban gazdag alga pakolás is a fizikai megújulást segíti elő, miközben az ágyban lebegve a lelki felfrissülést is átélheti.

Publikálva: 2019. szeptember 26.

Legutóbb olvasott oldalaink: