Berendezések cikk fényképe

Berendezések

CSÚCSMINŐSÉGŰ SPA-ÉS WELLNESS BERENDEZÉSEINK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT KÍNÁLJUK A MINŐSÉGRE IGÉNYES WELLNESS SZÁLLODÁK, KASTÉLYHOTELEK, FÜRDŐK, DAY SPA-K RÉSZÉRE. A precíz német minőséget, és a megbízhatóságot garantáljuk!Tervezéstől a kivitelezésig
Cégünk megtervezi wellness részlegét, javaslatokat tesz a megfelelő berendezésekre, sőt, a teljes munkálatot segíti, az elejétől a végéig! Egyeztessen velünk időpontot, és örömmel meghallgatjuk elképzeléseit!

Jelenleg 20 sajátfejlesztésű egyediséget kínálunk!
Legyen hagyományos FINN SZAUNA, STONEBATH® SZIKLA SZAUNA, BRECHELBATH® FENYŐ SZAUNA, KRAXENSTOVE® GYÓGYNÖVÉNYES GŐZFÜLKE, HAMAM GŐZFÜRDŐ, RASUL® KABIN, SALVE-IN-TERRA® PÁRKEZELŐ KABIN, SNOW BLISS® HÓESÉS KABIN, SOFT-PACK® SYSTEM testkezelő vízágy, masszázságyak, kezelőágyak, pihenőágyak, napozóágyak, medical berendezések széles választéka...örömmel elkészítjük a szálloda, a spa vagy a fürdő személyre szabott ajánlatát!

NÉHÁNY ÍZELÍTŐ SPECIÁLIS WELLNESS BERENDEZÉSEINKBŐL, MELYEK KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓAK:

1. Kraxenstove® gyógynövényes-arometerápiás gőzfülke - a  fűtött ülőkék mögül lágy, alpesi gyógynövényes gőz simogatja, relaxálja az egész testet, miközben kellemesen lazítja a hát és a gerinc izomzatát. Kis helyen elfér, praktikus, hiszen a kezelés ideje egy gombnyomással beállítható. Alpesi pihentett, félévszázados Oldwood faborítással, és mozaikkal is burkolható. 2-3 vagy több személyes változatban is kérhető.2. Rasul® (Rhassoul) gőzkabin: egy vonzó, keleti bőrápoló eljárás az "Ezeregy éjszaka" jegyében!
Az eredeti, exkluzív Rasul® gőzkabin sokkal több mint egy gőzfürdő! Ez a kényelmes párkezelő vagy családi gőzkabin ragyogó Swarovski kristályokkal, beépített zuhanyzókkal és kézmosókkal, trópusi eső funkciókkal készül! A Rasul® gőzkabint nem csak keleti stílusban, hanem modern, európai stílusban is legyártjuk 2-4-és 6 személyes kivitelben!


3. Soft-Pack System® lebegő-testkezelő vízágy
-
a legtökéletesebb megoldás bármilyen iszappakoláshoz vagy krémpakoláshoz! Ez a speciális, egy gombnyomással állítható, vízzel feltöltött ágy hangtalanul lemegy, kényelmesen fekszünk benne, miközben a SÚLYTALANSÁG ÉRZÉSÉT tapasztaljuk meg! Nincsen zavaró zene, vakító fények vagy hangos masszázs vízsugarak... Ez Egy EGYEDÜLÁLLÓ RELAXÁCIÓS WELLNESS ÉLMÉNY! Az eredeti Soft-pack® System-et több mint 30 éve használják világszerte a legjobb spak-ban és szállodákban, és napjainkban a legsikeresebb kezelési rendszerek egyike! Többféle színben és kialakításban kapható (négyszögletes, lekerekített sarkú stb.) igény szerint. Klikk ide: https://www.facebook.com/softpackvizagy/?ref=bookmarks4. Snow Bliss® Hóesés kabin:
Mi nem csak télen, de nyáron is lehozzuk Önnek a havat az égből! Az új Snow Bliss® hóeséssel, a legkorszerűbb technológiának köszönhetően bevihető a természet ereje a spa-ba, vagy otthonába! Gondoljon csak bele! A Snow Bliss®-nek köszönhetően Önnél egész évben eshet a hó, amikor csak szeretné! Használatát szaunázás és gőzfürdőzés után ajánljuk.


5. Pihenő ágyak - Relaxáció és kényelem luxus kivitelben! Beltéri-és kültéri, vízálló és UV-álló pihenő ágyaink többféle méretben, és kivitelben kaphatóak.6.
Számos különleges arc-és testkezelést, fürdőkezelést, Hamam kezelést kínálunk, és kiképezzük munkatársait! Boldogan mutatjuk be azokat a külföldön népszerű eljárásokat, melyeket saját, egyedi wellness világába varázsolhat át! Ez fogja garantálni a grandiózus kezdetet, és a hosszantartó sikert!Tekintse meg videónkat a képeken látható exkluzív masszázseljárásunkról, a Permanent contour® arc-és testkezelésről itt: https://www.youtube.com/watch?v=fQUSFwj_zrg


Meg fogja látni, csúcsminőségű wellness berendezéseinkkel nincsen idegeskedés, hiszen teljesen automata rendszereket kínálunk, melyeket üzemeltetni is élvezet!
Óriási előnyük, hogy a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően bárki tudja őket használni, nem szükséges hozzájuk szakképzett munkaerő!

Segítünk elképzeléseit valóra váltani! Hívjon minket most!

Publikálva: 2011. augusztus 23.

Legutóbb olvasott oldalaink: