A repedezett sarok egyáltalán nem trendi cikk fényképe

A repedezett sarok egyáltalán nem trendi

Cikkünkből kiderül miért repedeznek sarkaink, mik a tünetei, és hogyan kezeljük őket...Megérkezett a jó idő és a szandálos időszak, amikor nagyon zavaró lehet a száraz, repedezett sarok! Fektessük most lábunk ápolására a hangsúlyt!

Miért repedezik ki a sarok?
A repedezett sarok valójában a sarok körüli bőr több apró hasadása. Amikor járás vagy állás közben testsúlyunk a sarkakra nehezedik, a bőr megnyúlik egy kicsit. A nyomás és a szárazság keveréke repedezett sarkakhoz vezethet, mivel a bőr nem képes megtartani nedvességtartalmát, és végül törékennyé válik. Repedezett sarok akkor keletkezik, ha a sarkakon lévő bőr elszakad.

Mik a repedezett sarok tünetei?
A jelenség kezdeti szakaszában a sarok megfeszül, amikor nyomás éri. A bőr intenzív szárazsága a probléma első jele lehet. Az érintett terület sárgás vagy barnás színűvé válhat, és hajlamossá válik a bőrkeményedésekre. A jelenség fejlett állapotában a sarok annyira száraz lesz, hogy fehér, sárgás vagy vöröses színűvé válik, és hámlani kezd. A repedések olyan mértékben elmélyülhetnek, hogy a puszta járás is hihetetlen nehézséget és fájdalmat okozhat. Ha nem kezeljük időben, a repedt sarok vérezni kezdhet és el is fertőződhet. Ebben az esetben már bőrgyógyász szakorvoshoz kell fordulnunk.Hogyan kezeljük a repedezett sarkakat?
Mivel a láb esik legtávolabb a szívtől, így a napi folyadék bevitelből ide jut a legkevesebb. Belülről a szervezet nem képes elegendő folyadékot eljuttatni a lábakhoz, ezért a hiányzó mennyiséget kívülről kell pótolni, hidratáló lábápoló krémmel. A sima testápolók nem segítenek, de szerencsére már kapható Kecskevajas Lábápoló krémünk ami kecsketejből készült bőrápoló kecskevaj, méhpempő és makadámia dió olaj tartalmánál fogva felülmúlja a piacon kapható krémeket, és újra simává és puhává varázsolja lábait! Próbálja ki, és meglátja, milyen gyorsan javul repedezett sarkának állapota!

Hasznos tippek: A rendszeres, havi sarokreszelés és pedikűrözés mellett kényelmes cipőt hordjon, és naponta kétszer alkalmazza a Lábápoló krémet tiszta, száraz bőrön. Folyamatos használatával a sarokrepedések teljesen megszüntethetőek, és kialakulásuk is elkerülhető. Használatát pedikűrösöknek, professzionális használatra is ajánljuk! (Amennyiben Ön Pedikűrös szakember, kérjük vegye fel velünk a részletekért a kapcsolatot!)

Publikálva: 2018. április 1.
Kapcsolódó termékek
Kecskevajas Láb-és sarokápoló krém 75 ml fénykép
Kecskevajas Láb-és sarokápoló krém 75 ml
Értékes összetevői, a kecskevaj, a makadám dió olaj és a méhpempő kiválóan hidratálja és regenerálja a lábfejet és a sarkakat. Használatát pedikűrösöknek is ajánljuk. Kellemes virágillattal.
Termékkód:   04221-00075
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   1db tubus dobozban
Bruttó kisker. ár
5 740 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Kecskevajas Láb-és sarokápoló krém 250 ml fénykép
Kecskevajas Láb-és sarokápoló krém 250 ml
Értékes összetevői, a kecskevaj, a makadám dió olaj és a méhpempő kiválóan hidratálja és regenerálja a lábfejet és a sarkakat. Használatát pedikűrösöknek is ajánljuk. Kellemes virágillattal. Gazdaságos kiszerelés!
Termékkód:   04221-00250
Min. rend. m:   1
Kiszerelés:   1db tégely
Bruttó kisker. ár
9 300 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink: