A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!  cikk fényképe

A lebegő-testkezelő vízágy megérkezett!

Próbálja ki Ön is a csodát a Bonvital Wellness és Gastro ✰✰✰✰superior Hotelben!A Soft-Pack® System lebegő-testkezelő vízágy hozzánk is megérkezett!
A Soft-Pack® System wellness ágyat Paul Haslauer (Németország) találta fel, akit méltán a „wellness úttörőjének” hívnak! A rendszer az elmúlt években design tekintetében több változáson ment keresztül, de működési elve és hatékonysága változatlan maradt. Több ezer darabot gyártottak le belőle, és az elsőtől az utolsóig mindegyik hibátlanul működik a mai napig! Ez a tény tükrözi vissza az első osztályú, kiváló minőséget, hiszen egy prémium kategóriás kényeztető wellness berendezésről beszélünk. Napjainkban a világ számos luxus szállodájában megtalálható (pl. MGM Mirage Las Vegas (USA), Burj al Arab (Dubai), Grand Hotel (Svájc) Hyatt Hotel (Új-Zéland) stb.), és mi büszkék vagyunk, hogy mostantól Magyarországon, a Bonvital Wellness&Gastro Hotelben is igénybe vehetőek a Soft-pack® wellness kezelések!Hogyan működik a Soft-Pack® és milyen hatása van?
A Soft-Pack® wellness berendezés a thermo-kompresszió, és a célzott hatóanyag bevitel elvén  működik: a vízzel feltöltött ágy tetejére egy kompressziós fólia van ráhelyezve, amire rá kell feküdni. Ezt követően a testkezelő szakember hidratáló és bőrtápláló hatóanyagokban gazdag (krém vagy iszap) pakolást ken fel bőrünkre. A program elindul, lesüppedünk a vízágyba, és a puha fólián keresztül a meleg víz körbe öleli testünket, azt az érzést keltve, mintha az „anyaméhben” feküdnénk. A berendezés folyamatosan kellemes meleg hőmérsékleten tartja testünket, így nem fázunk, csak a vizen ringatózva (a gerincüket megkímélve) élvezzük a kezelést. A kellemes melegbe burkolózva a testpakolás hatóanyagai mélyen felszívódnak a bőrünkben, és belülről fejtik ki hatásukat. A kezelés ideje alatt testünk a vízen ringatózva ellazul, mély relaxációs állapotba kerül, miközben bőrünk visszanyeri bársonyosságát..

A Soft-Pack® rendszer a valaha született legkomplexebb wellness kezelés!
1./A kellemes melegnek köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak, így a létfontosságú hatóanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) könnyen, gyorsan, és rendkívül mélyen szívódnak fel a bőrben. Jelenleg erre más berendezés nem képes.
2./A hatóanyagok méregtelenítik, hidratálják, táplálják a bőrt, késleltetik az öregedést, és erősítik az immunrendszert.
3./A fólián kívül elhelyezkedő meleg víz teljesen ellazítja a testet, és oldja a stresszt.
4./Mivel az egész testünkön egyszere történik a kezelés, teljes nyugalom járja át szervezetünket.
5./Terápiás kezelésekhez és alakformáló kezelésekhez egyaránt kiváló!
6./A Soft-pack® kezelés bármilyen masszázzsal kiegészíthető.

A Soft-Pack® kezelés után teljesen kipihenten kelünk fel, bőrünk pedig olyan bársonyosan sima lesz, hogy testápolóra egy jó ideig nincsen szükségünk!Ugye Ön is szeretné kipróbálni? Akkor hívja a +36 83 900-120-as telefonszámon a Bonvital Hotelt, válasszon alábbi luxus Soft-Pack® kezeléseink közül, és élje át a súlytalanság érzését!

„COFFEE BREAK” Frissítő, feszesítő Kávés enzimatikus peeling-pakolás 
Tartson velünk egy kávészünetet! A kezeléshez használt enzimatikus kávés peeling valódi arabica kávét tartalmaz! Gyengéden hámlasztó, frissítő, serkentő, és öregedés gátló hatású. Alkalmazása után az elhalt bőrsejtek leválnak, a bőr visszanyeri finomságát, így az értékes hatóanyagok könnyen felszívódnak. A kávés testpakolás feszesebbé teszi a bőrt, és élénkítő hatású. A kezelés végén bőre friss és bársonyos tapintású lesz!

„SWEET CHOCOLATE” Vitalizáló Csokoládés enzimatikus peeling-pakolás
Édesszájú? Ez a kezelés a kedvence lesz! Az eredeti kakaóbabból készült csokis peeling gyengéden hámlasztja a bőrt, így az visszanyeri puhaságát. Alkalmazása után az elhalt bőrsejtek leválnak, így az értékes hatóanyagok könnyen felszívódnak. A testpakolás finom, természetes csokoládé illata beindítja a boldogság hormonokat!

„RED ROSE” Öregedés gátló Damaszkuszi rózsás enzimatikus peeling-pakolás
Kényeztesse magát, akár egy királynő! A kezeléshez használt damaszkuszi rózsás peeling harmonizáló, gyulladás gátló, kiegyensúlyozó, és anti-aging hatású. Alkalmazása után bőre visszanyeri finomságát, újra rugalmas és feszes lesz! A peelingben található damaszkuszi rózsavirág szirmok érzéki illata elkíséri egész napján át...

**************************************************************************
Wellness szállodák, fürdők, és szépségszalonok jelentkezését várjuk! Legyen Ön is az elsők között!  Csatlakozzon az exkluzív Soft-Pack® wellness kezelést kínáló kiemelt Partnereink közé! Kattintson a Kapcsolat menüpontra, és hívjon minket a részletekért! Örömmel tájékoztatjuk a lehetőségekről!

Publikálva: 2017. szeptember 8.

Legutóbb olvasott oldalaink: