A közösség fontosságát hangsúlyozzuk cikk fényképe

A közösség fontosságát hangsúlyozzuk

Idén június 8-án ünnepeljük a Global Wellness Day-t, azaz a Wellness Világnapját, amire mi speciális ajánlattal készülünk!Mi a Global Wellness Day?

2012- ben indult útjára a kezdeményezés. Cégünk egész évben hangsúlyozza a wellness, a pihenés, a sportolás, az egészséges életmód, és a teljes értékű élet fontosságát! Ez a kezdeményezés azért indult el, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy tartsunk egy kis szünetet, hagyjuk magunk mögött a napi stresszt és a rossz szokásokat!


Idén szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a Global Wellness Day június 8-ra, a 3 napos pünkösdi hosszú hétvégére esik, így akár 3 napot is eltölthetünk pihenéssel, wellness-szel, saját lelki békénk és harmóniánk megteremtésével!

A Global Wellness Day hazánkban idén 12 városban, több mint 30 helyszínen (szállodákban, fürdőkben, szépségszalonokban, sportcentrumokban) speciális ajánlatokkal, és változatos programokkal várja az egészséges életmód híveit, melyről a magyar GWD hivatalos oldalán bővebb információk találhatóak.

A GWD idei üzenete: a közösség fontossága. Szóljon barátainak, kollégáinak, óvodai, iskolai csoportotoknak, hogy ünnepeljék a Wellness Világnapját együtt! Legyenek közös programok, kirándulás, pihenés, fürdőzés, egy közösen eltöltött könnyű ebéd, vagy vacsora!A Kurland Spa&Wellness Magyarország ahogy már évek óta, idén is meglepetéssel készül! A pünkösdi hosszú hétvégén minden vásárlónknak ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt termékét országszerte! Hiszen az egészséges életmódhoz, a jó minőségű, tiszta, organikus kozmetikumok és wellness termékek használata is hozzátartozik!

Ne felejtse! Ép testben, ép lélek! Ingyenes házhozszállítási ajánlatunk kizárólag a GWD hétvégéjén, június 8-10 között leadott megrendelésekre érvényes! Ezt ne hagyja ki Ön sem!

Ünnepelje a Wellness Világnapját velünk! Ünnepeljünk együtt!

Publikálva: 2019. május 28.

Legutóbb olvasott oldalaink: